Bun venit în anul școlar 2020-2021!.


Inscrieri

Înscrierea la Liceul Teoretic “Mihai Ionescu” este precedată de rezervarea on-line prin completarea formularului de rezervare. Aceasta se poate face în orice perioadă a anului școlar, dând click pe Butonul "Mai multe detalii" și accesând apoi butonul "Formular".
Mai multe detalii

Oferta noastra

Oferta educațională a Liceului Teoretic ”Mihai Ionescu” se concretizează într-un pachet cu activități de bază care au statut obligatoriu și o serie de cursuri și servicii opționale pentru care se depun cereri individuale.
Mai multe detalii

Dotari si Resurse

LICEUL TEORETIC MIHAI IONESCU DISPUNE DE UN SPAȚIU MODERN COMPUS DIN 2 CORPURI PE O SUPRAFAȚĂ DESFĂȘURATĂ PE 1760 MP CU 18 SĂLI DE CLASĂ PENTRU DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR EDUCATIVE
Mai multe detalii

Echipa

Pentru ca intotdeauna copiii sunt pe primul loc in planurile si deciziile pe care le luam, sunt convinsa ca aici este locul in care fiecare copil poate avea o experienta educationala benefica pentru tot restul vietii. Legaturile create intre copii si intre acestia si profesorii lor, pe fondul invatarii formale si nonformale, determina starea de bine atat de necesara pentru ca invatarea sa se produca natural.
Mai multe detalii

Contacteaza-ne.

  • 021/323.54.95
  • scoala.mionescu@gmail.com
  • Căuzași nr. 43 sector 3, București