Fii parte din povestea Liceului nostru!

Aceasta NU este o donație. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în 2021. În cazul în care nu alegi să susții o cauză anume, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

Fondurile colectate cu ajutorul declaratiei 230, vor fi direcționate, exclusiv, către proiectul de construcție al noului sediu.

Perioada pentru completarea Formularului 230 a fost depășită!
Descarcă formularul format PDF

și completează-l de mână, cu majuscule, doar la secțiunile:

I.Date de identificare contribuabil
II.2. Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani
(dacă dorești ca decizia de redirecţionare să rămână valabilă și pentru anul următor)
Semnătură contribuabil

Formular 230
Completează online

Poţi completa rapid și ușor formularul 230 dând click pe butonul de mai jos. Se va afișa un formular online, iar după completarea acestuia vei primi instant un fișier PDF pentru descărcare, gata de imprimat. Odată ce ai imprimat fișierul, poţi găsi mai jos metodele de depundere. Vom stoca datele tale personale doar dacă ai bifat una dintre opţiunile de contact. CNP-ul nu va fi stocat sau transmis în nici unul dintre cazuri.

Completeaza online
2 ani – valabilitate formular

Dacă bifați căsuța corespunzătoare, formularul 230 va fi valabil 2 ani. Astfel nu mai este nevoie să vă reînnoiți opțiunea de redirecționare anual așa cum s-a întâmplat în anii precedenți.

Normă pe venit (ex: angajați din IT)

Cei care obțin venituri din activități independente impuse pe bază de normă de venit, anul acesta trebuie să completeze declarația unică.

Întrebări frecvente