În anul școlar 2022-2023, învățământul primar are alocate 13 clase, câte 3  pentru clasele pregătitoare, I și II și câte 2 pentru clasele a III a și a IV a.

 

Cadrele didactice angajate în învățământul primar sunt implicate în programe de formare continuă în cadrul instituției și în afara acesteia, care le dă posibilitatea atingerii performanței cu elevii. Acestea lucrează în echipe, pe cele 2 trepte, astfel că, pe timpul școlii primare, elevii au cel puțin două învățătoare, în funcție de evaluarea instituțională internă. Prin acest model de abordare educațională se împlinesc mai multe nevoi de dezvoltare, dintre care amintim: elevii beneficiază de un grad mai mare de bune practici, dat de punctele forte ale fiecărei învățătoare; elevii resimt mai ușor trecerea la nivelul gimnazial și au mai multă autonomie în învățare; profesorii se specializează mai mult pe un circuit mai scurt de școlarizare și pot aloca resurse suplimentare în planul relaționării.

Clasa Pregatitoare

INSCRIERI 2024-2025

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ANDREICĂ VIOLETA

Prof înv. primar

Dacă poți să visezi un lucru, înseamnă că poți să-l realizezi.

(Walt Disney)

CALOTĂ ANDREEA

Consilier Psihopedagogie Specială

CODESCU  TABITA

Prof înv. primar

Sunt Tabita. Numele nu mi l-am ales eu. Însă de când mă știu am fost „dăscălița” tuturor jocurilor copilăriei până când jocul ăsta m-a transformat în ceea ce cred că am fost dintotdeauna. Iubesc copiii, și împreună cu ei regenerez cu fiecare generație.

DUMITRU CARMEN RAMONA

Profesor înv. primar

„A fi dascăl nu este o meserie, este o pasiune!”

GEANĂ FLORIN

Profesor Educatie Fizica

Sportul e rugăciunea trupului!

GHEJAN CAMELIA

Prof înv. primar

„Bunătatea este limbajul pe care surdul îl poate auzi și orbul îl poate vedea.”

(Mark Twain)

JALBĂ CARMINA MARTA

Profesor înv. primar

„Tot ce au nevoie copiii este puțin ajutor, puțină speranță și cineva care să creadă în ei.”

(Magic Johnson)

LUCA EMILIA CARMEN

Prof înv. primar

Încântată de ,,privilegiul de a tine in palmă sufletul unui copil si de darul divin de a fi importantă in viața lui” (adaptare dupa Jean Jacques Rousseau)

LUDU IOANA KARINA

Profesor Religie

Cum să nu îți zâmbească inima când simți că Dumnezeu te iubește atât de mult?

MANEA ELIZA ANDREEA

Profesor Limba Engleza

Doresc să fiu un profesor bun, după cum a spus Grigore Moisil „un profesor bun este cel care te face ca lucrurile mai grele să ți se pară ușoare”

MAFTEI MIHAELA

Prof înv. primar

Sunt Mihaela Maftei și sunt un om fericit! Pentru că cel mai fericit om e acela care face fericiți un numar cât mai mare de oameni.

Școala este un izvor, ea îmi scoate în cale oameni care îmi alimentează fericirea. Lev Tolstoi spunea: „Cel mai fericit om e acela ce face fericiti un numar cat mai mare de oameni.”

MATEI MIHAELA

Profesor Limba Engleză

Încă din copilărie cel mai iubit loc pentru mine a fost școala de aceea niciodată nu am încetat să învăț. De peste 10 ani, predau cu bucurie cea mai îndrăgită limba străină, limba engleza.  Fie că învățam prin proiecte, jocuri, metode tradiționale sau moderne sau ne pregătim pentru examenele Cambridge, rezultatele obținute îmi aduc împlinire.

NIȚESCU ELENA

Prof înv. primar

Dumnezeu mi-a dat seninătatea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce pot și înțelepciunea de a face diferența.

NOAȚĂ REBECA ANDREEA

Prof înv. primar

Înflorește acolo unde Dumnezeu te-a așezat!

PLĂTICĂ ADELIN

Capelan

„Educația nu este umplerea unei găleți, ci aprinderea unui foc.” – W.B. Yeats
Cred cu adevărat în puterea transformatoare a educației, si misiunea mea este de a inspira și ghida atent tinerii in descoperirea sinelui și a scopului lor în viață. Cu înțelegere și compasiune, mă străduiesc să aprind scânteia în fiecare dintre ei, aprinzând pasiunea pentru creștere personală.

POROJAN LAVINIA

Prof înv. primar

Adevărata educație este dezvoltarea armonioasă a puterilor fizice, intelectuale și moral-spirituale. Îl pregătește pe elev pentru a fi plus valoare în societatea de azi și de mâine.

RADOMIR RODICA

Prof înv. primar

Iubesc copiii și nu m-aș vedea într-un alt loc, profesând altceva, pentru că a fi învățătoare este un dar și o chemare de a privi în sufletul lor și de a învăța de la ei. „Copilăria este șuvoiul de apă care izvorăște limpede și curat din adâncurile ființei și la care omenirea aleargă fără încetare să-și potolească setea idealurilor sale de dragoste, de bunătate, de frumusețe, de perfecțiune.”

(Francesco Orestano)

RAICU GABRIELA

Prof înv. primar

În fiecare zi îmi petrec timpul la școală printre copii, ca să învăț de la ei și ei de la mine, să învățăm împreună ce este rău și ce e bine, să strângem în suflet valori, adevărate pietre prețioase ce ne vor ajuta la clădirea unor caractere frumoase.

RAȚĂ ADA - OLIVIA

Prof înv. primar

„Într-o lume în care poți fi orice, fii bun!”

ROTARU RALUCA

Prof înv. primar

Pasionată de educația holistică, susținând dezvoltarea la potențialul maxim a fiecărui elev, sunt identificată cu ușurință ca doamna de la intrare, doamna de la bibliotecă, doamna de la cantină, doamna de la cor și, cel mai recent, doamna de la Clasa Ariceilor politicoși.

SARĂU ADINA

Prof înv. primar

Doresc să fiu un profesor bun, după cum a spus Grigore Moisil „un profesor bun este cel care te face ca lucrurile mai grele să ți se pară ușoare.”

STOICA LORENA

Profesor Limba Engleza

Niciodată frumosul nu va înceta să ne inspire. Găsesc inteligenţă în zâmbetul unui copil şi sunt de acord cu Mihai Eminescu când afirmă că „orice cap omenesc seamănă c-o odaie. Întrebarea este ce fel de odaie, ce aer, ce lumină e în ea şi ce societate găseşti”.

back to top